Patrón-perhe

July 20th, 2010

Yllättävää kyllä, Alko on lisännyt valikoimiinsa peräti kaksi laatutequilaa. Patrón-tuoteperheestä on nyt saatavilla sekä blanco että añejo — tilausvalikoiman kautta. Molemmat ovat 100% agaavepohjaisia. Hinnoittelu on valitettavasti laitettu yläkanttiin: 0,7l blancokin maksaa yli 60 euroa. Jos haluaa pelkästään kokeilla, niin blancosta on onneksi saatavilla myös puolen desin pikkupullo. Hyväähän se oli, mutta tuohon hintaan ei luultavasti tule hankittua. Hinta-laatusuhteeltaan paras on kotimaassa edelleen Espolón añejo.

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

(pakollinen)

(pakollinen, ei näytetä)

(pakollinen)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS feed for comments on this post.