Muutoksia Alkon listoilla

October 3rd, 2014

Kotimaassakin tapahtuu taas jotain tequilan saralla: kahden vuoden välein vaihtuva Alkon kalliimman pään tequila on juuri uusittu. Pois jäi El Jimador Añejo ja tilalle saatiin Olmeca Altos Reposado. Hinta säilyi ennallaan, 38 euroa. El Jimador oli hieman tylsä, vetisehkö añejo, mutta ei tämä Olmecakaan tilannetta merkittävästi paranna – näin ensi maistelulla öljyinen, maukas mutta yksinkertainen ja hieman kitkeräkin. Haikeudella voi muistella samassa slotissa aiemmin sijainnutta mainiota Espolón Añejoa.

altos

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

(pakollinen)

(pakollinen, ei näytetä)

(pakollinen)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

RSS feed for comments on this post.