Setti kohenee

August 10th, 2007

Vanhat loppuun kiristetyt Winactit saivat tänään väistyä upouusien 34-paunaisten Winexien tieltä. Esko otti onneksi vanhat lavat vaihdossa, joten väliraha ei olllut mikään hirvittävä. Listahinta Winexeillä on 410 euroa, mikä tuntuu toki isolta rahasummalta, mutta vastaavan tasoisten lapojen joukossa nuo ovat nykyään suorastaan edullisemmasta päästä. En ruvennut tähän hätään kiristämään lapoja vielä mihinkään, joten niistä irtosi suunnilleen sama 40 paunaa kuin vanhoistakin. Loppuun pulttaamalla mennään sitten johonkin 43# tienoille ja sen enempää en välttämättä koskaan tule tarvitsemaankaan.

Uudet lavat vaativat uudet nuolet, joten vanhat hyvin palvelleet ja aika paljon kärsineet Cartel Triplet korvautuvat Easton ACE:illä. Pelkkä yksi nuoliputki maksaa 25 euroa! Toisaalta sitten taas suorempia ja tasalaatuisempia nuolia ei oikein mistään edes saa. Ovat Triplejä kevyempiäkin, joten pitäisi lentääkin paremmin. Ainakin mainosmiehet kehuivat Winexien heittoa, joten huomenna menen testailemaan suurella mielenkiinnolla mihin suuntaan ammunta muuttuu.

Lisäys: heitto ON melkoisesti parempi. Samoilla nuolillakin jo 50 metristä tähtäinasetus on kymmenisen pykälää ylempänä, vaikkei paunoja ole kuin yksi enemmän. ACE:t lentävät kauniisti ja 70 metristä ovat Triplejä 20-30 cm ylempänä taulussa. Ainakin 90 metrin ampumisen pitäisi olla näillä kamppeilla jo paljon helpompaa.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet