3D-SM järkätty

August 26th, 2007

Miksikään järin kiitolliseksi puuhaksi en taaskaan menisi luonnehtimaan kisojen järjestämistä. Sekalaista stressaavaa silppua, josta täytyy pitää huoli. Onneksi sentään buffetin järjestelyn sain pois niskoiltani ja radankin laittoivat seuran äijät kuntoon ihan omin voimin. Silti tekemisen määrä on ollut riittävä: mm. kisakutsun laadinta, ilmoittautumisten kirjaaminen, palkintojen tilaaminen, ruokien haku buffettiin kaupasta, ryhmäjärjestyksen laadinta, tulosten kirjaaminen ja webbisivujen päivittäminen ovat olleet niskoillani. Jos joku edes kiittäisi vaivannäöstä, niin koko homma ei tuntuisi yhtä stressaavalta raadannalta 🙂

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet