SM-kisoja ja nostalgiaa

October 7th, 2007

Metsästys-SM:t menivät oikein sievästi. Aikataulu piti, sää suosi ja kaikki olivat toimeliaalla päällä. Nämä olivat toivottavasti viimeiset järjestämäni tämän tason kisat, sillä haluaisin keskittyä ampumiseeni enkä mihinkään sekalaiseen järkkäilyyn ja talkootyöhön. Ehdin kisojen kuluessa itsekin paukutella hiukan ulkona nuolia tauluun. Ei mitenkään ihmeellisesti mennyt, mutta uusi vakaaja tuntuu hyvältä ja lihakset väsyivät oikeasta paikasta. Huomenna malttanen pitää lopulta välipäivän.

Tässä illalla olen etsiskellyt Youtubesta kasarimusiikkia ja melkoisia nostalgiapläjäyksiä onkin kieltämättä tullut vastaan. Tässä kaikkien iloksi linkkejä: France Gall: Ella, Elle l’a, Womack & Womack: Teardrops, Kim Wilde: You came, Sam Brown: Stop ja Bananarama: Cruel summer. Muistin myös, kuinka serkulta saamani Kim Wilden Catch as catch can -kasetti (1983)  iski kuin tuhat volttia. Varsin aliarvostettu albumi itse asiassa, nimittäin seassa on monia tyylikkäitä ja kekseliäitä kappaleita. CDON-hankintalistalle menee.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet