Kauden avaus

October 27th, 2007

No nyt on palattu kauden ensimmäisestä sisäkisastani, turkulaisen Arcuksen järjestämästä ArcAboasta. Jonkinlaista alkukankeutta ja kokemuksen puutetta tässä selvästi oli, koska saldoksi jäi vaatimattomat 524 pistettä. Ei tuo tolkuttoman huono tulos ole sentään, mutta parempaankin olisi rahkeita. Alla on huonoa harjoittelua, joten keväälle sopii odottaa huomattavasti parempia tuloksia, kunhan rutiini alkaa taas löytyä. Voimat loppuivat viimeisessä sarjassa todella pahasti, mutta kokosin itseni ja ammuin 9,9,8. Sijoitus oli häntäpäässä, 11., mutta eiköhän tämä kaikkiaan voitane pistää vielä keltanokan oppivuosien piikkiin.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet