Lauantaikisoista

December 15th, 2007

Seuran lauantaikisat menivät tänään lähes katastrofaalisen huonosti: sain kasaan ainoastaan 495 pistettä ja nekin täysikokoiseen tauluun. Näin huonosti ei ole ammunta kulkenut oikeastaan sitten viime vuoden syksyn. Joitakin syitä sentään löytyi sekä itsestä että välineistä. Välineiden osalta on ongelmaa sikäli, että jousi ja nuolet eivät ole hyvässä vireessä. Vaihdan ensi viikolla joustotallan sekä luultavasti myös jänteen ja katson lapojen linjauksen vielä kerran kuntoon. Huonosti viritetty jousi ampuu hyvin hyvillä suorituksilla, mutta ei anna anteeksi huonoja. Ammunnastani yritän jatkossa korjata jälkipitoa, ankkurointia ja pitää hampaat kunnolla yhdessä laukaisun aikana. Aivan kisan lopussa aloin kiinnittää huomiota jälkipitoon ja se tuntui auttavankin. Laukaukset olivat ilmeisen hyviä, koska niistä ei Timppa löytänyt mitään vikaa. Laukaisujen lisäksi positiivisia kaikuja oli voimien riittämisessä: kisan 60 nuolta ammuttiin todella nopeassa rytmissä eikä loppupuolellakaan mennyt toivottomaksi repimiseksi.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet