Ei futaa, ei toimi, ei skulaa

January 12th, 2008

Nyt alkaa ymmärrys loppua jouskarin kanssa, se kun ei vaan toimi. Olen vaihtanut jo jänteen, tallan ja sormiläpän, mutta mikään ei tunnu auttavan. Sivuttaishajonta on aivan käsittämätön ja välillä heittää 18 metristä nuolen jopa 20 senttiä vasemmalle. ACE:t lienevät liian jäykät, joten vaihdoin tänään kokeeksi vanhat nuoleni (Cartel Triplet) käyttöön. Niidenkin käytös oli hyvin arvaamatonta ja jo kesällä löysät nuolet lensivät jousta virittäessä välillä jäykänkin puolelle. Neuvottomaksi vetää, kun en keksi, missä nyt on vika — omassa ammunnassa vai jousessa? Ja mitä asialle voisi tehdä? Hyvin epämotivoivaa tällainen. Tänään ammuin elämäni huonoimman tuloksen (436) 18 metristä seuran kisoissa. Vuosi sitten olen ampunut 539. En keksi enää oikein mitään muutakaan, joten varmaan huomenna haen Eskolta vähän notkeampia nuolia testiin.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet