Enemmän epähuonosti

January 13th, 2008

Yöllä ei meinannut uni tulla silmään kun stressasin kisajärjestelyjä, omaa ammuntaa ja jousen surkeaa virettä. Kisajärjestelyissä uhkasi tulla kiire alkupuolella, kun käytössä ei ollutkaan printteriä vaan jouduin kirjoittamaan ratajärjestyksen käsin A4:lle. Lopulta kisat menivät kuitenkin mukavasti ja sujuvasti, joten stressaaminen oli turhaa. Oma ammuntakin lähti lopulta kulkemaan paremmin ja lopputuloksena 522. Yksi pummi tuli ammuttua johtuen siitä, että penkkaan ammuttu rosoinen nuolenkärki rapisi klikkerissä ja vaistomaisesti päästin jänteestä. Eiliseen tuskailuun verrattuna ammunnassa oli kuitenkin jo jotain tolkkua ja välillä tuli nopeita sulavia suorituksiakin. Uudet nuolet pitää hankkia ja siihen sekoaa noin. 250 euroa. Delian lähdettyä voin myös palata tiukempaan harjoitusohjelmaan.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet