Vuosi kisailua takana

February 10th, 2008

Tänään oli Espoossa Tuulimäkikisa ja samalla kilpailu-urani yksivuotispäivä. 2007 keväällä ammuin ensimmäiset kisani juurikin Tuulimäessä. En jaksanut juuri hermoilla ja ammunta lähtikin sujumaan alkukankeuden jälkeen varsin hienosti. Sekä toisen että ensimmäisen kierroksen puolivälissä pääsin oikein vauhtiin ja ammuskelin lähinnä kymppejä ja ysejä. Tähtäin ei heilunut pahasti ja tuurikin tuntui olevan kohdallaan, kun rajaosumat pyöristyivät kaikki ylöspäin. Lopputulos 542 (puolikkaat 272 ja 270), joka on samalla uusi sisäennätykseni. Kymppejä tuli hurjat 25, mutta vastaavasti sitten pari kuutosta ja jokunen seiska. Kaksi viimeistä sarjaa menivät hieman penkin alle, kun voimien loppumisen lisäksi alkoi pettää pää uuden ennätyksen häämöttäessä. Täytyisi siis myös tottua ampumaan hyvin, ettei sen takia menetä hermojaan.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet