Tokkuraiset piirimestaruuskisat

February 16th, 2008

Jo eilen oli kuumeinen olo ja yskitti ja sitten kun vielä lääkinnällisessä mielessä tinttasin viinaa illalla, niin aamulla olo oli kaikkea muuta kuin juhlava. Pääsin testaamaan oikein käytännössä teoriaani siitä, että tokkurainen oli vähentäisi lihastärinää. Noh, tärinää ei ehkä niin ollutkaan, mutta lihakset sen sijaan eivät jaksaneet työskennellä oikein ollenkaan — olkapää on edelleen kipeänä ammunnan jäljiltä. Koko armaan kisan ajan oli pahoja läpivetovaikeuksia. Karsinnassa 30 nuolta kehnosti (258), mutta pääsinpä sentään ampumaan kaksi ottelua. Ensimmäinen meni miten kuten, mutta Lauraa vastaan sain lopulta skarpattua 12 nuolella 107 pistettä ja vielä viimeinen sarja 10, 10, 9. Niinpä loppumaku ei sentään jäänyt huonoksi ja sijoitukseni oli luultavasti viides, mikä olikin ihan realistista. Huomenna yrittelemään seuran harjoituskisoihin taas, on pakko saada tuntumaa omaankin jouseen harjoitusritsojen jälkeen tai muuten tulee vaikeuksia SM:issä.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet