Tallinnan tequilat pt. 2

November 19th, 2011

Tallinnastahan uhkaa tulla kohta oikein tequilamatkailupaikka 🙂 Jo aiemmin tiesin, että Superalkosta saa Sauza Hornitosia ja Mezcal Benevaa, mutta paletti täydentyi tänään, kun päädyin vahingossa eri kauppaan eli Alcostoreen. Siellä oli samaista Hornaa hyllyssä, mutta lisäksi Sierra Milenario Blancoa ja Extra Añejoa. Vaikeahan Sierraa on vuosien dissaamisen jälkeen suositella kenellekään, mutta menin kuitenkin ostamaan pullon blancoa. Eihän Antiguokaan ole mixtoksi huono, joten firmassa on varmasti osaamistakin. Nähtävästi myös Superalko on ottanut yhden Milenarion valikoimiinsa, mikä toivottavasti johdattaa muutaman asiakkaan oikean tequilan äärelle.

edit: Sierra Milenario on varsin jees, mitä harvempi varmaan olisi odottanut

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet