Lisää tequiloja

March 21st, 2009

Löytyipä ihan tästä kävelymatkan päästä viinakauppa, jossa tulee varmasti poikettua toistekin. Uusia tuttavuuksia ovat mm. Arcano, 100 Años, Gran Centenario Azul ja Real Hacienda. Kaikki löytyvät tequila-sivulta kuvauksineen. Kaikki reposadoja ja puro agavea. Lisäksi ostin pienen pullon Gusano Rojo -mezcalia, jossa lilluu sitten se matokin — valitettavasti mistään ei tunnu saavan reposado-mezcaleita. Tänään meinasi käydä alkeellinen kämmi, kun katselin kaupassa jo sillä silmällä edullista Cabrito Reposadoa, ennen kuin huomasin sen olevan sittenkin mixto. Ei pidä antaa reposado-sanan hämätä, mixtojahan on añejoinakin.

Liverpool-kauppakeskuksessa tein loistolöydön lasiosastolla: aromilaseja tequilalle! Valitettavasti ei ollut mukana tarpeeksi rahaa. Löysin kolmea eri mallia, joista nätein oli valitettavasti aivan ylihintainen (50e/kpl!), mutta kaksi muuta jo järkevämpiä (n. 5e ja 7e). Kahden halvemman välillä on sitten kova valinta, koska toinen on lyhyempi ja pyöreämpi ja toinen vastaavasti pitkä ja kapea — kumpi sitten sopisi aromeille paremmin?

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet