Aromia lasista käsin

March 29th, 2009

Ei varmaan pitäisi olla yksistä laseista näin innoissaan, mutta olen kuitenkin 🙂 Tänään kävin lopulta ostamassa paikallisen kauppakeskuksen lasiosastolta aromilasit tequilaa varten. Huvittavaa sinänsä, että ne on valmistettu Saksassa ja sitten kuskaan ne täältä takaisin Eurooppaan. Paitsi että nuo ovat nätit, niin uskoisin niistä olevan oikeastikin iloa: normaalissa caballitossa kun ei ole juuri tilaa tequilasta haihtuville höyryille, niin tuoksuttelu on sellaisesta asteen vaikeampaa. Itse makuun sinänsä en usko lasin dramaattisesti vaikuttavan, vaikka voihan juoma periaatteessa hengittää tuollaisessa hieman eri tavalla, etenkin kun sitä kädessä pyörittelee.

Noin Meksikosta ja Cuernavacasta muuten: tämä kun on tällainen lomakaupunki etenkin Mexico Cityn asukeille, niin meno on välillä sen mukaista. Tuossa ikkunan alla puutarhassa on vähän joka viikonloppu bileitä ja niiden jälkeen paikassa on yleensä reippaasti roskaa ja musiikkiahan tietysti voidaan soittaa kuinka kovaa tahansa kuinka myöhään tahansa. Kaipa tämä on joku kulttuuriero jälleen? Kärjistäen minä olen luultavasti se kuivakka skandinaavi, joka nyrpistelee muiden pikku hauskanpidolle — mutta vastaavasti meksikaaneilla on sitten hällä väliä -asenne, joka näemmä oikeuttaa remuamaan muiden voinnista välittämättä.

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet