Alko ja tequilat

April 17th, 2009

Kirjoitin Alkolle asiakaspalautetta tequilavalikoimasta ja muutaman viikon jälkeen sain oikein vastauksenkin. Hieman ympäripyöreä korporaatiovastaus, mutta valotti kuitenkin Alkon toimintatapaa ja mikä parasta, sain vinkkejä tilausvalikoiman tuotteista, joiden joukossa on mielenkiintoisia tuotteita (toki melko räväköillä hinnoilla). Firman käytännön mukaan tuotteita ei voi poistaa valikoimista niin kauan kuin niiden minimikysyntäraja ylittyy. Myös laatuongelmien perusteella tuote voidaan poistaa — itse laittaisin nuo Sauzat ja Sierrat kroonisen laatuongelman piikkiin 🙂 Kohennusta valikoimissa on toki hiukan tapahtunut: Olmeca ja Espolón ovat tuoreita tulokkaita, mutta vielä on paljon matkaa jäljellä. Tässä vielä lista postissa mainituista tilausvalikoiman tuotteista hintoineen. Kaikki 0,7l pulloja:

  • Garcia Tequila Blanco Lemon (25,70e)
  • El Jimador Blanco (29,70e)
  • El Jimador Reposado (31,60e)
  • Sierra Antiguo (39,30e) — tätä on ollut myös Ruoholahden Alkossa ihan hyllyssä
  • Los Tres Tonos Reposado (47,30e)
  • Gran Patrón Burdeos (383,60e!) — tätä saa vain Arkadian hifi-Alkosta

Erityisesti lämmittää tuo El Jimador Reposadon saatavuus, olen siihen ehtinyt jo tykästyä. Täällä Meksikossa samankokoinen pullo maksaa viisi euroa, että pykälän helpompi sitä on tietysti ostaa.

Filed under: tequila

1 Comment Add your own

  • 1. ksel  |  April 19th, 2009 at 2:22 pm

    hienoa 🙂

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet