Kuvapankki-FITA, osa 2

July 30th, 2012

Jäi eilisestä satsista vielä jokunen yli, joten laitetaan loputkin. Vähintäänkin kummallisia otoksia sakista löytyy – vaikea keksiä, missä tilanteessa nuo olisivat luonteva kuvavalinta. Bisnesmiehiä on mukana hämmästyttävän paljon, mikä alkaa haiskahtaa jonkun sortin kliseeltä (tähtää korkealle, tähtää tulevaisuuteen, uravalinnan napakymppi tms.).

(Mikä näissä muka pielessä on? Ihan oikealtahan ainakin osa näyttää. Tyyppivikoja ovat oikeakätisen jousi vasenkätisellä, jänteen vetäminen koko nyrkillä, nuolen pitely peukalo-etusormiotteella, nuoli väärällä puolella jousta tai tähtäimen päällä, jousi ylösalaisin/vaakasuorassa, nuolen kannattelu etusormella, alaspäin osoittava vetokäden kyynärpää ja puuttuva nuolihylly)

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet