Lippulaiva-Alkon satoa

August 21st, 2009

Pistäydyin Kampin ns. Lippulaiva-Alkossa, jossa ainakin väittämän mukaan on parempi valikoima kuin tavallisissa myymälöissä. Tequilan osalta valikoima olikin normaalia parempi, mutta valitettavasti melkein pelkkää mixtoa. Sierra oli vahvasti edustettuna blancolla, reposadolla ja Antiguolla. Lisäksi hyllystä löytyi Sauza Blancoa, Two Fingersiä, Scorpionia ja Olmecaa. Onneksi reissu ei jäänyt täysin turhaksi, sillä rivin viimeisenä oli 36 euron hintaan Espolón Añejoa, jota lähtikin pullo mukaan testattavaksi. Asiakaspalvelu vahvisti ikävän uutisen El Jimador Reposadon ennenaikaisesta poismenosta koko tuotevalikoimasta — enää ei saa edes tilaamalla muuta kuin blancoa, joka on sinänsä ok tuote, mutta ei iske ihan täysillä omaan makuhermooni.

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet