Toinen ulkomainen putiikki

August 9th, 2013

Kokemukset The Whisky Exchangen kanssa toiminnasta ovat olleet kohtuullisen lupaavia, mutta mitään halpaa hommaa se ei ole, etenkin kun viimeksi tuli transaktioita tullin kanssa. Valikoimakin saisi aina tietysti olla parempi, joten kun vastaan tuli saksalainen Drinkology, niin olin avoin ehdotuksille. Hinnoissa ei merkittävää eroa ole, mutta ainakin toimitus oli kiitettävän rivakka – noin viikko – eikä laatikko jäänyt tällä kertaa edes tulliin. Kävikö sitten vain säkä vai oliko firma merkinnyt lähetyksen eri tavalla, mene ja tiedä. Selvästi parempaa Enkkulaan verrattuna oli paketointi: jämäkässä pahvilaatikossa oli väliseinät ja paljon kuplamuovia.

En lähtenyt kauheasti säveltämään tällä erää, joten itse tequilat ovat tuttua peruskauraa lukuun ottamatta Cofradia Blancoa. Muut tulokkaat El Jimador Reposado, Ocho Reposado sekä kolmeen kertaan tislattu Sauza Tres Generaciones Plata – kenties Sauzan paras tekele. Eräs suosikkiblancoistani, El Tesoro, oli valitettavasti loppu 🙁

drinkology

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet