Täppäämistä ja vielä hiukan emulaatiota

February 28th, 2011

PowerBook-projekti alkaa kääntyä jo niin pitkälle voiton puolelle, että tekisi mieli jo seuraavaa (jos jollain on 12″ PBookia kaupan, niin ilmoitelkaa :)). Tässä viimeisimmät säädöt:

  • Mednafen toimii PPC-Linuxissa erinomaisesti. Ubuntun mukanakin tulee vanhahko versio, mutta sorsasta kääntämällä saa mm. hyvän Megadrive-tuen.
  • Basilisk II on kinkkisempi tapaus. Paketinhallinnassa ei ole, eikä sorsasta käänny. Puukotin sen verran, että lähti toimimaan SDL:n kanssa (konfikkiin lisätty myös asetus fullscreen true/false), mutta verkko ei toimi edelleenkään. Sheep_net jämähtää fiksattunakin ja tap/tunia ei tule vakiona kernelissä mukana. Jos tuota nyt joku haluaa kokeilla, niin täältä saa purkkaamani version (ja OS 7.5.3:n Applelta): http://www.kameli.net/~marq/BasiliskII-purkka.zip
  • Suspendista herätessä hiiripädin täppääminen menee automaattisesti päälle, mikä aiheuttaa verenpaineen nousua. Paikkaan /usr/lib/pm-utils/sleep.d voi laittaa oman skriptin, johon taikasanat trackpad notap

Filed under: laitteet,linux,mac,softat

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet