Helsingin tarjonnasta vielä

May 21st, 2011

Jostain syystä kesti näin pitkään, ennen kuin lopulta pääsin Cantina Westiin – viimeksi kun oli tarkoitus, niin paikka oli remontissa. Aitomeksikolaisia raflojahan Helsingissä ei oikeastaan ole, jollei sitten Café de nopalia lasketa. Tex-Mexiä on puolestaan senkin edestä, ja kyseiseen kategoriaan kuuluu myös Cantina West. Pöperö oli ok, jos nyt hieman pliisua tai kuivakkaa. Tequilan takiahan sinne joka tapauksessa tuli lähdettyä, eikä sen osalta tarjonta ollutkaan huonoa. Tarjolla oli mixtolitkujen lisäksi paria ihan kelpo sarjaakin, kuten Tapatiota ja Los Tres Tonosia. Myös ehtaa sotolia oli myynnissä.

Mutta ne hinnat, oi voi. Pelkkää maistamista varten kalliista tequiloista oli vaihtoehtoina mihinkään riittämätön 1 cl tippa ja varsinaiseen nautiskeluun normaali 4 cl lasillinen. Neljä senttiä añejo-tequilaa saattoikin sitten maksaa 25 euroa! En tiedä, mihin hinnoittelu oikein perustuu, mutta veikkaisin, ettei edes laatukamaa tuohon hintaan paljon myydä. Halvemmasta päästä löytyi onneksi kaksi hyvää 100% agaave -blancoa (Tapatio ja Viva Mexico), joten kuivin suin ei tarvinnut jäädä.

Filed under: tequila

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet