Linja tämminkiin

January 31st, 2008

Tänään oli noin kahden ja puolen viikon peilin edessä vääntelehtimisen jälkeen ensimmäistä kertaa tunne siitä, että kunnollinen linjaus on sittenkin anatomisesti mahdollista. Jossain vaiheessa jousikäden kyynärpää ja olkapää vain asettuivat luontevasti ja tärinä ja vääntäminen loppuivat. Jaksoin jo nostaa vakaajalla varustetun harjoitusjousen ja lopuksi kokeilin vielä hiukan jäykemmällä jousella onnistuneesti, joten ihan tolkuttoman kaukana ei liene se, että voisi siirtyä taas omalla jousella ampumaan. Nuolen nuolta en ole vielä uudella tyylillä ampunut, joten tulevissa kisoissa on luultavasti vielä palattava vanhaan malliin. Ei uusi asento mitenkään täydellinen ole, saatika luonteva, mutta uskon paremman linjauksen auttavan paljonkin loppua kohti luhistuvaan ammuntaani. Hartiaseudun liikkuvuuskin on edelleen riittämätön, joten sitä tarvii yhä parantaa venyttelyllä.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet