SM-katastrofi

March 31st, 2008

Sisäradan SM-kilpailut pidettiin viikonloppuna Tornio-Haaparannassa. Kolme viikkoa jatkunut sairastelu ja koko kevään vetelähkö harjoittelu eivät povanneet hyvää ja kun lauantaiaamuna vatsakin rupesi vielä reistaamaan, niin eihän siitä ammunnasta sitten mitään tullut. Karsinnan pistesaldo surkeat 508 pistettä (256+252) ja sillä ei ollut mitään asiaa otteluihin, etenkin kun pisteraja oli epätavallisen korkea.

Hiukan parempi fiilis jäi joukkueammunnasta, joka tuntuu olevan aina hauskaa puuhaa. Parhaaseeni en venynyt, mutta täytin sentään roolini. Vastassa oli turhan kova joukkue (Vaasan Diana), joten olisi tarvittu koko porukalta melkoista venymistä. Sitä ei tällä kertaa löytynyt, joten pudottiin heti ekassa ottelussa. Joukkueella oli kuitenkin toimiva taktiikka ja yhteispeli, joten tulevissa kisoissa voidaan odottaa paljon parempaa.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet