Spigarellin tuotteet

December 11th, 2007

Spigarelli valmistaa monenlaista jousiammuntatarviketta keskiosista vakaajiin. Tähän mennessä lähinnä tuotteiden omintakeinen muotoilu on pistänyt silmään, mutta noin muuten olen pitänyt sitä ihan laatumerkkinä. Tänään tuli kuitenkin todettua, että 35 euroa maksanut joustotalla ei vaan toimi enää vuoden käytön jälkeen. Jossain vaiheessa tallaan on ilmaantunut salakavala kynnys, jonka seurauksena sivuhajonta on kasvanut silmittömäksi. Tänään en enää jaksanut uskoa olevani vain huono ampuja, kun 18 metristä tuli 20 cm sivuhajontaa ja pystyhajonta oli muutamia senttejä. Matti keksi lopulta tallasta vian, joka ei edes ilmennyt aina, koska tökkiminen riippui tallan asennosta. Hyvä sentään, että selvisi. Haen seuraavaksi Eskolta Beiterin tallan (85 euroa!) ja lakkaan leikkimästä halpiksilla.

Filed under: sportti

Kommentin kirjoitus

You must be logged in to post a comment.

RSS feed for comments on this post.


Kommenttien virta

Aiheet